fbpx

YSL BLACK OPIUM

Yves Saint Laurent komt met een nieuwe geur: Black Opium. Black Opium is een nieuwe Rock Chic geur. De geur is gevaarlijk hedendaags en super verslavend. Voor de elegante en moderne vrouw. Benieuwd geworden naar de geur? Lees alles over de ingrediënten en hoe je het best een geur uit kunt kiezen.

Wat zijn de ingrediënten van de geur?

De topnoten bestaan uit: Roze peper en Oranjebloesem. De topnoten van de geur zijn de eerste geuren die je ruikt. Deze topnoten ruik je direct bij het aanbrengen. Vaak ruik je deze geur maar eventjes, ze worden ook wel de verkoopnoten genoemd.

De hartnoten van de geur zijn: Jasmijn & Koffie. Deze noten worden ook wel het hart van het parfum genoemd. De ware geur komt tevoorschijn, deze geur ruik je ongeveer 6 uur lang.

De basisnoten geven het langst parfum af. In Black Opium zijn dat de volgende noten: Vanille, Patchoeli & Cederhout. De hartnoten en basisnoten versterken elkaar.

Hoe kies jij een nieuwe geur?

Een nieuwe geur kiezen blijft altijd lastig, er zijn veel verschillende smaken en geuren. De volgende tips kunnen je helpen bij het kiezen van een nieuwe geur.

  • Probeer het parfum altijd op de huid, je kunt dan direct bepalen of de geur bij je past
  • Vind jij de mening van anderen belangrijk? Ga dan naar de winkel met je vriend, familie of een vriendin.
  • Bij veel winkels van MOOI Parfumerie zijn er koffiebonen beschikbaar, deze neutraliseren je geur. Ruik dus altijd eerst even aan de koffiebonen als je veel verschillende geuren uitprobeert.
  • Wil je nog langer plezier hebben van je geur? Gebruik dan altijd de douchegel en bodylotion van dezelfde lijn, op deze manier ontstaan er een soort laagjes op de huid en hoef je minder van het parfum te gebruiken.

Benieuwd naar de nieuwe geur van Yves Saint Laurent? Probeer Black Opium uit in één van onze MOOI winkels!