fbpx

WIST JE DAT? – CLINIQUE

Je hebt vast wel eens van het merk Clinique gehoord, maar er zijn vast een aantal dingen die jullie nog niet weten. Lees alles over Clinique en de nieuwe huidverzorgingslijn in de blog.

Wist je dat?

  • Alle huidverzorgingsproducten en make-up van Clinique 100% parfumvrij zijn?
  • De huidverzorgingsproducten en make-up op allergie getest zijn?
  • Ieder eindproduct minimaal twaalf keer wordt getest op 600 mensen?
  • De formule helemaal opnieuw wordt ontwikkeld als er een allergische reactie heeft opgetreden tussen de 12 x 600 = 7200 testen?
  • Het merk verkocht wordt in 140 verschillende landen en gebieden?
  • Clinique is opgericht in 1968?
  • Clinique het eerste prestigieus cosmeticamerk is met een dermatologische samenwerking?
  • De missie nog steeds hetzelfde is gebleven als in het begin namelijk: het bieden van de hoogst kwalitatieve en meest efficiente producten voor elk huidtype en verzorging, in producten voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en etnische groepen”.
  • Er een nieuwe huidverzorgingslijn aan het assortiment is toegevoegd?

Benieuwd naar de Pep-Start lijn? Lees snel verder..

Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser

De 2-in-1 vetvrije reiniger exfolieert en schuimt wanneer de textuur in aanraking komt met water. De huid is direct verfrist, ziet er gladder uit en voelt zacht aan.

Het reinigen van de huid is super belangrijk, zelfs als je geen make-up draagt. Alle stoffen van buitenaf zorgen ervoor dat de huid verstopt raakt. De Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser zit ook nog eens in een tube, ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar een city trip in Barcelona.

Pep-Start Eye Cream

Direct een frisse, wakkere uitstraling dankzij Pep-Start Eye Cream.  De applicator vermindert de zwellingen waardoor je er gelijk uitgerust uit ziet.

Pep-Start Hydroblur Moisturizer

De crème die direct de fijne lijntjes op zal vullen, vlekjes zal verdoezelen en de huid fluweelzacht maakt. Deze moisturizer geeft de huid een vochtboost met een matte finish.

Pep-Start Hydrorush Moisturizer

De crème met kalmerende ingrediënten, antioxidanten en werkstoffen die de huid te verstevigen. De moisturizer biedt een all-round bescherming tegen luchtvervuiling en UV straling, zal de talgproductie reguleren en de huid direct een vochtboost geven.

De huid is nu helemaal geprept voor het aanbrengen van je make-up. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte huid. Benieuwd naar de producten? We hebben van 27 maart t/m 16 april 15% voordeel op het gehele Clinique assortiment.