fbpx

VOORWAARDEN COUPONS

Voorwaarden coupon luxe geur:
De 25% korting is geldig op 1 luxe geur naar keuze. De korting is geldig van t/m 2 juni 2019, zolang de voorraad strekt. 1 coupon per klant. Inclusief 10% klantenpas korting en niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Overige uitzonderingen worden aangegeven in de winkel. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Voorwaarden coupon luxe skincare product:
De 25% korting is geldig op 1 luxe skincare product naar keuze. De korting is geldig van t/m 2 juni 2019, zolang de voorraad strekt. 1 coupon per klant. Inclusief 10% klantenpas korting en niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Geldt niet op Rituals. Overige uitzonderingen worden aangegeven in de winkel. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Voorwaarden coupon luxe make-up product:
De 25% korting is geldig op 1 luxe make-up product naar keuze. De korting is geldig van t/m 2 juni 2019, zolang de voorraad strekt. 1 coupon per klant. Inclusief 10% klantenpas korting en niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Overige uitzonderingen worden aangegeven in de winkel. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.