fbpx

TOP 3 LENTEGEUREN

Het voelt wellicht nog niet zo, maar het is bijna lente! De dikke winterjas kan weer omgeruild worden voor een wat dunner leren jasje. Officieel begint de lente pas op 20 maart, maar omdat we niet kunnen wachten hebben we alvast drie heerlijke lenteparfums op een rijtje gezet. Wist je trouwens dat lente eigenlijk voor lang staat? De lengte van de dagen worden in de lente namelijk langer. Op naar de top drie lentegeuren!

  • For Her Fleur Musc Eau De Parfum

De nieuwste geur van Narciso Rodriguez; deze geur ligt pas net in de winkels! Hét parfum voor de zelfverzekerde vrouw. De mix van pittige, bloemige noten en het boeket van rozen zullen je overdonderen. De houtachtige noten en musk komen zeker terug in de geur en maken hem helemaal af.

  • Chloé Fleur de Parfum

De roos is altijd al een inspiratie geweest voor de Chloé geuren, maar deze nieuwe geur is toch net weer even anders. Ideaal voor de vrouw die fan is van bloemige geuren. Het hart van de bloem is gebruikt in het parfum. De geur ruikt ook zelfs een beetje fruitig.

  • Lancôme La Vie Est Belle

Het leven is MOOI! Iris, jasmijn, oranjebloesem en een hart van patchouli maken de geur compleet. De flacon symboliseert de glimlach en de veertjes de vleugels van de vrijheid van de vrouw. In de bekende commercial schittert Julia Roberts. Lancôme La Vie Est Belle kent verschillende varianten, voor elke vrouw wat wils!

Benieuwd naar één van de geuren geworden? Ervaar de geuren nu zelf in jouw MOOI winkel. Ontdek jouw meest dichtstbijzijnde MOOI winkel via de volgende pagina: https://mooi.nl/winkels/

Parfum,Geur,Narciso      Chloe, Parfum, Geur,       Parfum, Geur, Lancome, La Vie Est Belle