fbpx

STRALENDE LOOK MET CLARINS

Make-up aanbrengen hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. In slechts vier stappen maak je al een stralende zomerlook met de producten van Clarins.

STAP 1:

  • Een egale huid die straalt!

Veel vrouwen zijn bang dat een foundation een onnatuurlijk effect zal geven.  Hier hoeven ze zeker niet bang voor te zijn met de Skin Illusion Foundation van Clarins, die jouw huid er perfect uit laat zien op een hele natuurlijke manier!

De foundation met plantenextracten zorgt voor een hydraterende, stralende huid die direct beschermd is.  Breng de foundation met “liftende” bewegingen aan (omhoog en van het gezicht af) voor een stralende teint.

STAP 2:

  • Laat je gezichtscontouren beter uitkomen

De Bronzing Duo geeft een zonnige, frisse uitstraling. Doordat je de foundation hebt aangebracht is het gezicht super egaal. De bronzer is nu dus ideaal om te gebruiken om het gezicht te shapen. Gebruik een fijne poederkwast zodat je de poeder naar wens kunt aanbrengen voor een mooie bruine gloed.

STAP 3:

  • Ogen die spreken

De Mascara Supra Volume creëert in een oogwenk een spectaculair volume en tegelijkertijd verzorgt het de wimpers direct. Breng de mascara altijd in een zig zaggende beweging aan, op deze manier voorkom je dat de wimpers aan elkaar plakken. Vergeet de mascara ook niet met een draaiende beweging uit de verpakking te halen. In elke mascara zit namelijk een trechter, wanneer je het borsteltje uit de verpakking trekt bestaat er de mogelijkheid dat de trechter zal beschadigen.

STAP 4:

  • De perfecte lippen

Maak je stralende look compleet met een prachtige glans van Joli Rouge Brillant op je lippen. De lippenstift hydrateert de lippen en laat ze direct stralen. Tip! Wil je dat de lippenstift nog langer blijft zitten? Gebruik dan een lippenpotloodje in dezelfde kleur en breng deze aan over de gehele lippen als eerste stap.

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de look van Clarins en ben je nieuwsgierig hoe de look bij jou staat? Laat onze adviseuses in de winkels de look aanbrengen en loop stralend de winkel uit!