fbpx

SISLEYS HUISARTS VOOR DE HUID

Sisley staat voor de hoogwaardige producten. De beste onderdelen van planten en etherische oliën worden gebruikt in de schoonheidsproducten. Het gebruik van planten in de producten staat dus centraal.

Het best verkochte huidverzorgingsproduct uit de Sisley lijn is: Emulsion Ecologique. De crème mag gebruikt worden door dames en heren. Je brengt de crème ’s ochtends en ’s avonds aan op een goed gereinigde huid. Door de huid goed te reinigen voordat je de crème aanbrengt zal de crème beter opgenomen kunnen worden. De Emulsion Ecologique vormt de ideale basis voor de andere Sisley-producten. Door de synergie die er dan ontstaat, worden de werkstoffen nog beter door de huid opgenomen.

De crème is samengesteld op basis van een complex van plantenextracten die zijn geselecteerd vanwege hun stimulerende en revitaliserende eigenschappen. Deze unieke samenstelling helpt de huid te hydrateren, weer te laten stralen en omgevingsstress tegen te gaan.

Het fijne aan het pompsysteem van dit product is dat je deze op slot kunt zetten. Op deze manier kan de flacon niet gaan lekken wanneer je Emulsion Ecologique bijvoorbeeld mee wilt nemen op vakantie!

Wist je dat?
– Wanneer er een bepaald ingrediënt op een bepaald tijdstip het best is om te oogsten, Sisley dit precies op dit tijdstip doet? Op deze manier worden de puurste bestanddelen geworven voor in de producten.

– Het merk in meer dan 90 landen verkocht wordt

– Er wereldwijd meer dan 4000 werknemers voor Sisley werken met meer dan 100 nationaliteiten?

– Sisley een Frans familiebedrijf is?

– Miljoenen gebruikers fan zijn van Emulsion Ecologique?

– Sisley ernaar streeft om te produceren zonder middelen te produceren?

Zijn jullie ook zo enthousiast over het merk Sisley? Wij in ieder geval wel!