fbpx

Shiseido / de kracht van ULTIMUNE EYE

 

Expressielijnen en rimpels, donkere kringen, wallen en huidverslapping. De zone rond de ogen is de eerste plek waar deze tekenen verschijnen, het gevolg van de natuurlijke huidveroudering. De oogcontour is voor vrouwen het grootste probleem op het gebied van huidverzorging, omdat deze zone als eerste vocht verliest en tekenen van veroudering en vermoeidheid vertoont.

De oog zone is veel dunner en bevat minder collageen en elastine dan de rest van de huid. Omdat de huid rondom de ogen drie keer zo dun is als die van de rest van het gezicht is de oogcontour enorm kwetsbaar voor beschadiging door dagelijkse blootstelling aan stress, vervuiling, UV-straling, slaaptekort, dehydratatie en zelfs door wrijven. Daarnaast is deze zone vaak de eerste plaats waar de eerste zichtbare veroudering opgemerkt wordt. Geef extra aandacht aan de gevoelige huid rond de ogen, want met een dagelijkse consistente aanpak kan je donkere kringen, wallen en rimpels aanpakken, voorkomen en verbeteren.

Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate zorgt voor een levendige uitstraling door de bescherming van de huid van binnenuit te activeren. Het verstrekt de oogcontour tegen beschadiging en eerste tekenen van veroudering en bestrijdt tegelijkertijd kringen. Deze specifieke formule voor de oogcontour beschermt tegen schade van buitenaf en de eerste tekenen van veroudering voor een levendige en stralende look.

Jouw cadeau!
Een Tokyo Pouch Miniaturen Kit cadeau bij aankoop vanaf €65,- aan Shiseido producten.

Kom langs in één van onze MOOI winkels bij jou in de buurt en shop jouw favoriete Shiseido producten met 20% korting!*

*Korting geldt alleen op Shiseido producten. De actie is geldig van 15 mei t/m 4 juni 2023. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Zolang de voorraad strekt.