fbpx

SCANDAL CONSUMENTENPANEL

De nieuwe geur van Jean Paul Gaultier is binnen! De geur heet Scandal en is getest door het consumentenpanel. Benieuwd naar de ervaringen?

Scandal van Jean Paul Gaultier is de nieuwe damesgeur die niet mag ontbreken in jouw parfumcollectie. De geur is krachtig en elegant maar zeker ook iets wat je niet vaker gezien/geroken hebt. Scandal is geïnspireerd op de ondeugende stad Parijs. Parijs is een stad waar Jean Paul Gaultier dol op is! s Nachts mag iedereen bij Jean Paul Gaultier een party animal zijn. De nachten “à la Gaultier” zijn ondeugend en feestelijk! Zelfs Mevrouw de Minister doet mee! We kunnen niet eens meer zeggen of iemand een high-society dame is of een heuse koningin van de nacht… Ze zijn één en dezelfde.

In de geur komen honing en patchouli terug. Je ruikt tevens ook nog eens houtachtige warme ondertonen. De geur is heeft iets zoets maar is zeker ook krachtig. Een voordeel van de geur is dat deze zeer goed blijft ruiken. TIP: Wil je nog meer plezier beleven van de geur? Gebruik dan altijd een bodylotion en/of showergel van de geur om nog langer plezier te hebben van de geur.

Wat zijn de meningen van het consumentenpanel?

  • “De geur is perfect geconcentreerd, ik heb de hele dag plezier van de geur.
  • “Scandal is verleidelijk, elegant en feestelijk! “
  • “Wat een prachtige flacon, heel uniek! “

Kortom, het is een verleidelijke geur die uniek is en waar je lang plezier van hebt. De flacon is anders dan andere flacons. De ondeugende kant van de geur komt weer terug in de flacon. De dop van de flacon zijn namelijk twee uitstekende benen!

Benieuwd naar de nieuwe geur van Jean Paul Gaultier? Kom de geur proberen in één van onze MOOI winkels! Onze adviseuses staan voor je klaar om de geur te laten ervaren.