fbpx

Rituals’ Summer of Joy

Rituals heeft een gloednieuw giftbox: Rituals’ Summer of Joy. Deze prachtige gift box is alleen deze zomer verkrijgbaar en bestaat uit speciale producten van je favoriete collecties. De box is gevuld met zowel full-size en reisformaat zomerproducten. Doordat de box producten bevat in reisformaat is de Rituals’ Summer of Joy het ideale cadeau voor jezelf als je op reis gaat! Staat je vakantie (nog) niet gepland? Dan zijn de reisformaat producten ook ideaal om mee te nemen in je sporttas!

Maar deze box bevat meer dan alleen geweldige beauty- en homeproducten. Deze box is ontworpen om je te helpen een beetje meer aandacht te schenken aan je ware spirituele aard. Niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel. Om je bij het ontdekken van The Art of Soulful Living te helpen, hebben we een kompas ontworpen dat je begeleidt op deze reis naar persoonlijk welzijn. De giftset neemt je mee op een 13-daagse reis naar persoonlijk welzijn en zit boordevol gemakkelijke en toegankelijke inzichten, oefeningen en dagelijkse routines die je helpen je leven te transformeren en een vreugdevolle zomer te verwelkomen. Met als doel je te helpen je niet alleen te focussen op lichaam en geest, maar ook op je ziel. Want het in balans brengen van deze drie menselijke elementen de sleutel is om een zomer van soulful living te ervaren.

Verwen jezelf of iemand van wie je houdt met de Rituals XL Limited Edition Summer of Joy gift set! Deze prachtige gift box is alleen deze zomer verkrijgbaar!

Kom langs in één van onze MOOI winkels bij jou in de buurt en shop de Rituals’ Summer of Joy gift box*

*Zolang de voorraad strekt.