fbpx

RITUALS HOME COLLECTION

De luxe Home Collection van Rituals heeft een prachtige metamorfose ondergaan. Het unieke golvende design is een stijlvolle, klassieke toevoeging aan iedere ruimte in je huis. Ontdek de collectie bij de MOOI Parfumerie bij jou in de buurt.

Maak van je huis een thuis
Je huis is waar je je goed moet voelen, als een reflectie van wie je bent. Vul je huis met liefde en aandacht en ontdek de schoonheid van de bijzondere huisgeuren en kaarsen, speciaal ontworpen om jou te helpen van je huis een thuis te maken. Ontspan, relax, je bent thuis.

Ontdek luxe geurkaarsen
De Rituals geurkaarsen zijn perfect als je de geur in huis een boost wilt geven en een knusse sfeer in je kamer wilt creëren. De kaarsen zijn gemaakt van plantaardige wax en hebben een brandduur van 50 uur. Welke geur is jouw favoriet?

Geurstokjes voor elke kamer
Of het nu gaat om een verwelkomende, verfrissende of energieke geur: de Rituals geurstokjes zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij de juiste balans, schoonheid en rust te vinden en om je helemaal één te voelen met je omgeving. Adem in en voel je thuis.