fbpx

MOOI VAN TOP TOT TEEN

We hebben drie producten op een rijtje gezet die je zeker deze zomer wel kunt gebruiken en niet mogen ontbreken in je koffer. Een showergel, nachtcrème & gezichtsmasker in één en een oogmasker. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder…

Biotherm Eau Vitaminée douchegel:
Na een dagje strand is een douche nemen altijd heerlijk. De zon droogt de huid natuurlijk uit, deze showergel doet dat niet! De huid wordt gereinigd zonder dat deze uitdroogt. De showergel schuimt op wanneer deze in contact komt met water. Om helemaal in de vakantie sfeer te komen stimuleert deze showergel ook nog eens de geest en geeft energie!

Lancôme Energie de Vie Nuit:
Lange zomeravonden, relaxen bij het strand, verschillende steden bezoeken, de zon. Deze uitstapjes horen allemaal bij een vakantie! Een vakantie vraagt dus veel van je huid, het nachtmasker van Lancôme is het ideale masker om op te staan met een uitgeruste en frisse, stralende huid!
Wist je dat je dit masker op twee manieren kunt gebruiken? Wanneer je de crème als nachtcrème wilt gebruiken breng je een dunne laag aan op een goed gereinigde huid. In de nacht zal de crème de huid herstellen. Je kunt de crème dus ook als nachtmasker gebruiken. Breng een dikke laag van de crème aan en laat deze 10 min intrekken, verwijder vervolgens het overtollige masker. Je kunt het masker 2 a 3 keer per week gebruiken (of zo vaak je wilt!)

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Mask:
Een stralende, frisse en uitgeruste huid willen we natuurlijk allemaal! Oogverzorging wordt vaak vergeten terwijl de vermoeidheid daar direct te zien is. Het Advanced Night Repair Eye Mask geeft direct een frisse uitstraling. Ideaal als je dezelfde avond nog een feestje hebt en je er fris en fruitig uit wilt zien. Breng onder elk oog een pad aan en laat deze tien minuten intrekken om de oog zone een boost te geven. Haal de pads na tien minuten weg en masseer de overtollige substantie in.

TIP: Wil je een extra verkoelend effect creëren? Leg de pads in de koelkast voordat je ze wilt gebruiken.

Benieuwd naar de producten? Probeer de producten uit in één van onze MOOI winkels en laat je adviseren door onze adviseuses!

foto-voor-blog