fbpx

LANCÔME LOOK VAN DE MAAND

Geluk is de mooiste schoonheid die een vrouw kan uitstralen. Lancome streeft een belangrijke missie na: vrouwen over de hele wereld voorzien van de hoogste kwaliteit aan beautyproducten. Heb jij wel eens kennis gemaakt met de make-up producten van Lancome? Lancôme is op het gebied van make-up één van de meest geliefde beautymerken ter wereld. Wist je bijvoorbeeld dat er elke seconde maar liefst twee Lancome mascara’s wereldwijd worden verkocht? Reden genoeg om kennis te maken met een aantal mooie producten van Lancôme. Met déze producten draagt Lancôme bij aan een stukje happiness om je dag stralend te beginnen.

Een stralende look in drie stappen:

1. Foundation
Lancôme’s Teint Idole foundation is de ideale foundation voor een long-lasting hold met een matte finish. Deze foundation is een perfecte basis voor een mooie, egale dekking. Ben je op zoek naar een long-lasting foundation met een matte finish? Dan is dit de foundation voor jou!

2. Ogen
Voor een frisse blik creëer je met de klassieke mascara Hypnôse mooie volumineuze wimpers. Deze mascara heeft een lichte formule die de wimpers niet verzwaart. Het klassieke borsteltje met haartjes zorgt ervoor dat je de mascara gemakkelijk kunt aanbrengen.

3. Lippen
Om deze look af te maken breng je een opvallende lipkleur aan met Lancôme’s l’Absolue Rouge lippenstift. Een lippenstift met een volledige dekking, rijk aan vitamine E voor verzorgde, volle lippen.

Voor de finishing ‘French’ touch, kan de geur La vie est belle natuurlijk niet ontbreken. Spray La vie est Belle aan de binnenkant van je polsen en in de hals. Een luxe parfum met een mooie uitstraling die verslavend lekker is.collage-lancome-look-van-de-maand

Wil jij graag kennismaken met deze producten van Lancôme in één van onze winkels? Onze MOOI adviseuses staan voor je klaar om deze look van de maand aan te brengen!