fbpx

NIEUW! IDÔLE INTENSE

Laat de wereld stralen! De betoverende essentie van Idôle keert terug. Krachtiger en overtuigender: Idôle L’Intense is gemaakt om een uniek geurspoor achter te laten en is direct herkenbaar en onvergetelijk. Gebaseerd op drie pijlers, versterkt Idôle L’Intense de natuurlijk schoonheid van bloemen. De roos speelt zich af door de heerlijke
honingzoete en frisse geur. Een jasmijn trio voegt fruitaccenten toe en de witte chypre versterkt de verfijnde houtsoorten. Met een sensuelere, meer flamboyante Chypre bloemengeur, stuurt Idôle L’Intense een boodschap naar alle vrouwen: samen kunnen wij de wereld veroveren.

Het is jouw tijd om je kracht te omarmen en een nieuwe generatie vrouwen te inspireren. Wees je eigen Idôle. Idôle L’Intense zet jouw succes in vuur en vlam!
#ICANWEWILL

Onze MOOI Parfumerie winkels zijn tijdens de lockdownperiode gesloten. Maar we zijn er natuurlijk nog steeds voor je. Neem contact op je met favoriete MOOI Parfumerie winkel en informeer naar de mogelijkheden voor het thuis laten bezorgen van je favoriete producten.

Omdat drogisterijen tijdens de lockdownperiode open blijven, kun je nog steeds in onze DA MOOI en Drogisterij & MOOI Parfumerie winkels terecht voor je vragen omtrent gezondheid en het kopen van noodzakelijke producten. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.