fbpx

Hugo Boss ALIVE! The new parfum

BOSS ALIVE

In 2020 lanceerde BOSS de Alive Eau de Parfum. Een heerlijke samenstelling van warme en houtachtige noten. De geur en haar comfortabele, romige, licht fruitige en zoet-kruidige melange is gemaakt om momenten van geluk te vieren. De geur is geïnspireerd op vrouwen die gewaagde keuzes maken. ALIVE wordt gekenmerkt door een verslavende vrouwelijkheid, aantrekkingskracht en kracht.

 

In 2021 volgde de BOSS Alive Eau de Toilette waarna in 2022 de BOSS Alive intens volgde. De BOSS intens komt in dezelfde flacon als haar voorgangers maar is fruitiger, zoeter en heeft een sterkere houtachtige noot. Bovendien heeft de flacon een rood jasje aangedaan om de frambozennoot en de gedurfde fruitige aspecten van de geur weer te geven. Een goudkleurige band omringt de glazen flacon, terwijl de levendige robijnrode lak de krachtige geest van de BOSS-ALIVE vrouw weerspiegelt. De indrukwekkende, spannende basisnoot van vetiver weerspiegelt zelfvertrouwen wat zorgt voor een levendige impact, terwijl de gevoeligheid van benzoë een nieuw vleugje charme onthult waardoor zelfvertrouwen er van alle kanten vanaf spat. De BOSS Alive Intens is een fascinerende parfum die de kracht van de vrouw viert. De warme frisse noten stralen positieve energie en krachtige vrouwelijkheid uit. De geur nodigt alle vrouwen uit om te genieten van de momenten waarop je je ‘ALIVE’ voelt. De geur voedt de passie van een bruisend leven waarin elke dag in het teken staat van avonturen het genieten van een leven waarin je niet bang hoeft te zijn voor het onvoorspelbare.

 

Cadeau voor jou!
Ontvang een BOSS ALIVE Bodylotion 75ml of een BOSS BOTTLED Showergel 50ml bij aankoop vanaf €65,- aan BOSS producten.

Kom langs in één van onze MOOI winkels bij jou in de buurt en shop jouw favoriete Hugo Boss producten met 20% korting!

*Korting geldt alleen op BOSS producten. De actie is geldig van 6 maart t/m 26 maart 2023. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Zolang de voorraad strekt.