fbpx

HOE KIES JIJ DE GEUR DIE BIJ JE PAST?

Een nieuwe geur kiezen blijft altijd lastig. Al een aantal weken kijk je naar je parfumflacon met nog een paar druppels parfum, het wordt nu toch echt tijd om een nieuw parfum te kopen. Ga je voor dezelfde geur of wil je toch iets anders? Als je dan voor iets anders gaat, hier onze tips!

Hoe kies jij de geur die bij je past?

  1. Luister naar jezelf, wat een ander lekker vindt kan jij weer heel anders ervaren!
  2. Probeer de geur altijd uit op de huid. Op elke huid ruikt een geur namelijk anders, dit komt door de PH-waarde van je huid.
  3. Gebruik de hulp van onze MOOI adviseuses. Als je aangeeft welke geuren je eerder hebt gedragen kunnen ze aangeven in welke ‘categorie’ je geur valt.
  4. Vind je meerdere geuren lekker? Wissel deze dan af! Elke dag ben je dan weer bewust van je nieuwe andere geur.
  5. Wil je de geur cadeau geven? Vraag onze MOOI adviseuses om een sample van de geur aan het cadeautje te plakken. Op deze manier kan degene voor wie het cadeau is het parfum eerst uitproberen!

Extra tip: nog langer plezier van je favoriete geur
Blijf je je eigen geur echt het lekkerste vinden van allemaal? Kun je niet zonder je parfum maar ruik je hem niet meer zo goed? Gebruik dan de showergel en bodylotion van het parfum. Doordat de bodylotion en showergel van het parfum al geparfumeerd zijn zorg je al voor een basis waardoor je nog langer plezier hebt van je geur!

Ben je toevallig net op zoek naar een nieuwe geur en wil je laten inspireren? Maak nu kans op een parfumbelevingstrip naar Parijs voor twee personen! Meer weten? Lees hier snel verder.

 

foto-geur