fbpx

HET NIEUWE COACH EAU DE PARFUM

Het merk Coach is oorspronkelijk een accessoire- en tassenmerk. Coach is in 1941 in Manhattan opgericht en door de komst van creatief directeur Stuart Vevers slaat het merk een nieuwe richting in naar uitgesproken en gedurfde mode. Het merk komt nu zelfs met een eigen parfum, en daar zijn wij natuurlijk super benieuwd naar! Het jaar 2017 staat in het teken van het nieuwe parfum.

Stuart Vevers zegt hierover het volgende:

 “I wanted to create a fragrance that represents Coach’s free- spirited attitude, crafting a scent that is individual, authentic and cool.”

Om het parfum de authentieke weerspiegeling van het merk mee te geven was Stuart dan ook bij het gehele creatieve proces betrokken. Chloë Grace Moretz schittert in de campagne van Coach Eau de Parfum. Chloë is een Amerikaanse actrice die in 2012 zelfs de People’s Choice Award voor Favorite Movie Star onder de 25 jaar heeft gewonnen!

“Omschrijf het parfum in vier woorden: levendig, sensueel, bloemig en fruitig.”

De fruitige geur die in eerste instantie te ruiken is in het parfum is framboos, de topnoot. De Turkse rozen vormen de hartnoot van de geur en tot slot is de basisnoot van de geur heerlijke musk.

De eerste reacties na het ruiken van Coach bij onze MOOI winkels zijn binnen:

–          “Oeeh wat een lekkere geur, fruitig maar niet te overheersend”

–          “Deze geur kan ik zeker aanraden, het doet me een beetje denken aan de zomer“

–          “Ik weet wel wat ik voor mijn verjaardag aan mijn vriend ga vragen”

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de Coach geur? Probeer de geur bij een van onze MOOI filialen. Benieuwd welke winkel het dichtst bij jou in de buurt is: https://mooi.nl/winkels/