fbpx

EYELINER ON POINT

De perfecte eyeliner aanbrengen: een nachtmerrie voor sommige vrouwen. Een wattenstaafje is dan ook een must have in dit zenuwslopende proces. In het begin gaat het vaak goed totdat de wing gemaakt moet worden, dan begint het allemaal pas. De frustratie kan beginnen. Wanneer je na lang voor de spiegel staan ein-de-lijk het rechter oog helemaal perfect erop hebt zitten, moet je de wing bij het andere oog nog gelijk krijgen. Wat een struggle! Door de komst van de Lancôme Grandiôse eyeliner zijn die dagen vol frustratie over je eyeliner verleden tijd.

De eyeliner Grandiôse van Lancôme, geïnspireerd op de geheimen van de make-upartiesten, is ideaal om te gebruiken. Het speciale aan de eyeliner is de applicator. De applicator kan namelijk in een hoek van 35 graden gebogen worden, maar het is ook mogelijk om de eyeliner recht te gebruiken. De punt van de eyeliner is gemiddeld vijf keer dunner dan andere eyeliners waardoor je super nauwkeurig kan bepalen hoe dun of dik je de lijn wilt neerzetten. De formule droogt snel op en blijft zeer goed zitten met een mat resultaat.

Snel door naar het stappenplan voor de perfecte eyeliner.

STAP 1:

  • Wing alert!

De eerste stap is direct één van de lastigste stappen, de gevreesde wing. De eyeliner van Lancôme speelt hier goed op in. Doordat je de applicator kunt draaien is het mogelijk om de wing direct schuin neer te zetten. Breng de eyeliner aan in de richting van het puntje van je wenkbrauw.

STAP 2:

  • Het begin van de eyeliner

Breng nu de eyeliner bij de ooghoek aan en werk een klein stukje naar het binnen toe. Door de superdunne punt is het mogelijk om dit strak te doen!

STAP 3:

  • Fill in the blanks

Verbind nu de lijnen met elkaar en vul het vrije gedeelte op met eyeliner.

Wanneer je handen en vingers snel trillen kun je ook nog je ellenboog op tafel neerzetten. Hierdoor heb je meer grip en is het makkelijker om de lijn recht te zetten. Wat je ook nog kunt proberen is een stukje plakband. Breng het stukje schuin tegen het oog aan hoe je de wing wilt neerzetten en breng de eyeliner aan. Haal het stukje plakband van je oog en voilà: een mooie, strakke wing.

Wil je dus de perfecte eyeliner aanbrengen? Lancôme Grandiôse is de ideale eyeliner voor een wing!