fbpx

ESTEE LAUDER LOOK

Estée Lauder wil vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn en hoe ze dat kunnen blijven.
Bij MOOI Parfumerie helpen wij jou nóg mooier te worden! De missies van MOOI en Estée Lauder zijn dus vrijwel hetzelfde.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de producten van Estée Lauder?

 

estee-lauder-musthaves

 

Het Advanced Night Repair Serum:

Een van de sterproducten van Estée Lauder,het Advanced Night Repair Serum, om elke dag wakker te worden met een mooiere huid. Het serum pakt alle tekenen van huidveroudering aan en laat de huid stralen. Gebruik het serum onder je crème. Het gouden koppel met het serum is natuurlijk de Revitalizing Supreme crème. Breng dus eerst het serum aan en daarna de crème voor het mooiste resultaat. De huid voelt gladder, gehydrateerd en sterker. Wist je dat je met het serum de make-up ook kun fixeren? Breng een paar druppels van het serum op de handpalm aan, gebruik een poederkwast en breng het serum over de make-up aan.

Bronze Goddess Powder:

Een eeuwige zomer met de luxe poederbronzer: Bronze Goddess Powder. Breng de poeder aan over het hele gezicht voor een gezonde gloed. Het is een zachte, olievrije poeder. De poeder heeft ook een talgregulerend effect. Heb jij ook altijd last van een glimmende huid? De poeder beschermt de huid tegen glimmen. TIP! Wil je bijvoorbeeld niet veel producten mee nemen op vakantie of ben je je een blush vergeten? Zet de bronzer iets meer aan op de jukbeenderen voor een speels effect.

Pure Color Envy Eyeshadow Palette:

Het Pure Color Envy Eyeshadow Palette is in meerdere luxueuze kleuren verkrijgbaar om verschillende looks mee te creëren. De lichtere tinten geven een liftend en oplichtend effect, terwijl de middentonen shapen en contouren. Ga je toch voor de smokey look? Gebruik dan de donkerdere kleuren in het pallet. Je hebt maar één pallet nodig om onwijs veel looks mee te kunnen maken. Een voordeel van de oogschaduw is dat deze ook nog eens super lang blijft zitten en dat deze fijn aan te brengen is. TIP! Gebruik altijd een goed oogschaduwkwastje om de oogschaduw mee aan te brengen, het blenden van de oogschaduw is dan veel gemakkelijker. Er zitten tevens twee kwastjes bij in het pallet om gemakkelijk te gebruiken.

Wil je de producten zelf ervaren in één van onze MOOI winkels? Kijk snel voor jouw MOOI winkel op onze website!