fbpx

ESTÉE LAUDER LIPSTICKS

Hebben jullie de nieuwe lipsticks van Estée Lauder al geprobeerd in één van onze winkels? De Pure Color Love Lipsticks zijn nu verkrijgbaar!

We willen natuurlijk allemaal meer weten over deze fantastische lipsticks. De Pure Color Love Lipsticks zijn bij MOOI verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren met drie finishes om mee te spelen. Ga je voor een ultra matte finish, een bijzonder romige finish of toch voor een glinsterende finish? De verschillende soorten lipsticks hebben voor ieder wat wils.

Combineer de verschillende lipsticks zoals jij het wilt om jouw persoonlijke look te creëren. Wist je dat de lipsticks ook nog eens direct verzorgend werken? De lipsticks bevatten namelijk drie krachtige oliën, en ze ruiken ook nog eens super lekker!

Estée Lauder komt altijd met nieuwe ideeën. Deze keer is het de vorm van de lipsticks. Je zou verwachten dat een lipstick rond afloopt. Deze lipsticks zijn anders, aan beide kanten loopt de lipstick namelijk schuin af. Een schuin aflopende lipstick die er direct chique uitziet.

Eerder kwam het al voorbij, de lipsticks zijn ideaal om te combineren om een speels effect te creëren.

  • The Ombré Lip

Kies twee lipsticks binnen dezelfde kleurenfamilie. Het is belangrijk om een lichte en donkere kleur te gebruiken. Breng de donkere kleur aan op de volledige lippen behalve in het midden, in het midden breng je de lichtere kleur aan. Dep met je vinger om de lijnen iets te vervagen.

  • The Lipstick Layering

Breng op de bovenste lip een lipstick kleur aan naar keuze én op de onderste lip. Het enige wat je hoeft te doen is de lippen op elkaar te drukken en voilà, een speels effect op je lippen.

TIP! Volg een Beautyschool. Bezoek jouw MOOI Parfumerie en laat je adviseren welke Estée Lauder producten het best bij jou passen.

Share jouw look met een #LoveLipRemix #Esteelips selfie!

foto-2Client | Estee Lauder~O.D rR1 @ 10/24/2016 @ 10:53 PM~TS r1 @ 10/25/2016 @ 12:00 PM~TS r1a @ 10/27/2016 @ 3:07 PM~O.D r1b @ 10/31/2016 @ 7:35 PM~EG r2 @ 11/1/2016 @ 10:15 AM     the-lipstick-layering