fbpx

DE NIEUWE CRÈME VAN LANCÔME

We kennen natuurlijk allemaal wel het merk Lancôme. De mascara’s zijn razend populair, ze hebben fantastische geuren en op het gebied van huidverzorging bieden ze alleen de beste kwaliteit. Lancôme komt nu met een nieuwe ontdekking..

De nieuwe crème van Lancome

De zon is de nummer één huidveroudering, het is daarom belangrijk om je goed te beschermen. De zon zorgt voor huidveroudering en mogelijke hyperpigmentatie. Je gezicht wordt natuurlijk voortdurend blootgesteld aan UV-straling en vervuiling. Lancôme speelt hierop in met de lancering Rénergie Multi-Lift Ultra. Deze lichte, fluide textuur biedt een SPF 25 zonbeschermingsfactor + een filter tegen vervuiling en is gemakkelijk aan te brengen op het gezicht. De uitzonderlijke verzorging met een complete anti-aging werking is verrijkt met lijnzaad extract voor een verstevigde en stralende huid.

GEBRUIK: Breng de crème ’s ochtends met de vingertoppen licht kloppend op het gezicht aan, het liefst in opwaartse beweging.
RESULTAAT: Deze fluide dagverzorging biedt je huid meer stevigheid en vermindert rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken. De huid is zichtbaar voller, steviger en gesublimeerd. Een vollere, stevigere huid met Rénergie Multi-Lift Ultra.

Wist je dat?

– Lancôme meer dan 3000 onderzoekers in dienst heeft?
– De huidverzorging staat voor wetenschappelijke vooruitgang?
– Lancôme altijd innovatief is? Denk bijvoorbeeld aan de Grandiôse Eyeliner die je in verschillende standen kunt zetten om de perfecte eyeliner te zetten of aan de Cushion applicator.
– De beloften van Lancôme veiligheid, vertrouwelijkheid en kwaliteit zijn?

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de producten van Lancôme? Wil je graag de nieuwe Rénergie Multi-Lift Ultra zelf ervaren? Ontdek de producten van Lancôme in één van onze MOOI winkels.