fbpx

DE COMPLETE OOGVERZORGING

Maak kennis met de hoogwaardige producten van Sisley, met de beste onderdelen en werkstoffen uit planten en etherische oliën die gebruikt worden in Sisley’s schoonheidsproducten.
De plantaardige werkstoffen die gebruikt worden in de diverse schoonheidsproducten van Sisley werken in synergie waardoor het best haalbare resultaat wordt nagestreefd voor een stralende huid. Sisley is sinds 1976 al jarenlang één van de meest prestigieuze merken in het luxe segment. Een echt familiebedrijf, waarbij iedereen een stukje bijdraagt aan het imago van het merk. Alle producten van Sisley worden herhaaldelijk getest én onderzocht om te garanderen dat het product veilig is en haar belofte nakomt.

Sisleÿa l’Intégral Anti-Age
Deze nieuwe verzorging houdt niet alleen rekening met de genetisch bepaalde en door de omgeving veroorzaakte huidveroudering, maar ook met de door levensstijl bepaalde huidveroudering om de mooie en jeugdige huid te behouden.Het biologische levenscyclus van de cellen wordt door veel invloeden van buitenaf verstoord. Denk bijvoorbeeld aan stress, een slecht eetritme en weinig slaap. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de conditie van je huid. Sisleÿa l’Intégral Anti-Age is een complete oogverzorging die alle vormen van huidveroudering tegengaat. Door de complete formule aan actieve, stimulerende en herstellende ingrediënten wordt de huid zichtbaar gladder.

Hoe breng je deze oog crème aan?
De huid onder de ogen is altijd dunner en kwetsbaarder. Breng daarom de crème voorzichtig deppend aan met de warmte van je ringvinger. Deze geeft het precies de juiste druk. Klop vervolgens de crème in op de huid werkend van binnen naar buiten.

Benieuwd naar deze oogverzorging en wil je dit zelf ervaren? Onze MOOI adviseuses adviseren je graag in de winkel voor een vrijblijvend huidadvies.