fbpx

CONSUMENTENPANEL COLLISTAR

Iedereen heeft wel een favoriete mascara. Collistar komt nu met een geweldige nieuwe ontdekking! Het consumentenpanel heeft de mascara getest en is super enthousiast.

Ontdek de nieuwe Mascara Volume Unico

Het speciale aan deze mascara is de textuur, de formule, de verpakking en het borsteltje. De zeer speciale, ultrazachte en crèmeachtige textuur droogt niet direct. Hierdoor kunnen meerdere laagjes over elkaar worden aangebracht en de wimpers gemodelleerd worden tot de gewenste look is bereikt. ‘Tailor-made’ wimpers zijn binnen handbereik omdat je de krul en het volume kan aanpassen naar jouw wens. Je ziet direct een toename van 200% volume. Dankzij de textuur en de innovatieve borstel is elk wimperhaartje voorzien van een perfect laagje mascara.

De formule van deze geweldige mascara is ook zeer innovatief. De speciale combinatie van Panthenol en peptides herstelt de wimperhaartjes van binnenuit, waardoor deze geleidelijk sterker en dikker worden. Het resultaat: het wetenschappelijk onderzoek toont na twee weken al een toename in diameter van 41% en na vier weken zelfs 62.8%. De wimpers zijn voller, dikker, sterker en zitten beter verankerd in het haarzakje.

De speciale borstel is een combinatie van twee verschillende borstels. In diameter en dikte zijn ze gelijk en de vezels zijn zo gesneden en geplaatst, dat ze samensmelten tot één nieuwe borstel. Deze nieuwe dubbelborstel-technologie “vangt” het product en verdeelt deze perfect gelijkmatig over de wimpers, vanaf de inzet tot aan het puntje. Onmiddellijk een toename in volume. Vanaf de eerste applicatie zijn de wimpers voller, dikker, compacter en perfect omhuld met een intens zwarte kleur. Samen met de textuur zorgt de borstel voor een directe toename van 200% in volume.

 

collistar

Last but not least; de verpakking! Zo’n belangrijk product vraagt om een speciale verpakking die net zo modern en verfijnd is. Een verpakking waar niemand zijn ogen vanaf kan houden. Circulaire inkepingen aan de zijkant, licht weerkaatsend goud afgewisseld met de productnaam in intens zwart en het onmiskenbare Collistar logo.

Benieuwd wat de meningen zijn van het consumentenpanel?

  • “Wauw! De mascara geeft super veel volume maar is niet klonterig ”
  • “Mijn wimpers zijn sterker, voller en dikker! ”
  • “Mooie mascara, het goud geeft een gevoel van luxe”
  • De Mascara heeft 4 van de 5 sterren gekregen!

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de mascara? Probeer hem uit in één van onze MOOI winkels.