fbpx

JOUW COLLISTAR COUPON

Hello Sunshine!

Bereid je samen met Collistar voor op de eerste zonnestralen, zodat je zorgeloos kunt genieten en een langdurig, optimaal resultaat kunt verwachten! Dat de zon schade met zich meebrengt, mag duidelijk zijn. Als marktleider op het gebied van zonproducten in de parfumerie en luxe drogisterij, biedt de zonverzorging van Collistar vijf garanties voor de veiligheid van jouw huid, die beschermen tegen UV-A, UV-B, Infrarood, Ozon en vrije radicalen. Tevens zorgt de zonverzorging van Collistar voor een snelle en intensieve bruining, zelfs bij weinig zon. Dit is te danken aan de toevoeging van Unipertan in bijna alle zonproducten.

Op vertoon van onderstaande coupon ontvang je in jouw MOOI winkel 25% korting op Collistar zonverzorging!*

Ontdek de Collistar zonverzorging nu bij jouw MOOI Parfumerie. Het merk Collistar is verkrijgbaar bij de MOOI winkels in:
Aalsmeer, Aalten, Alblasserdam, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Barneveld, Bergambacht, Bilthoven, Blaricum, Breda, Castricum, Delft, Elst, Emmeloord, Etten-Leur, Hoogeveen, Hoorn, Middelharnis, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nijverdal, Putten, Rhoon, Rijssen, Rosmalen, Schiedam, Sluis, Tilburg, Vlaardingen, Vlissingen, Volendam, Voorburg, Wierden, Wijk bij Duurstede en Winterswijk.

Kijk voor het adres van jouw MOOI winkel op www.mooi.nl/winkels.