fbpx

Clinique: Three Stap Skin System

Zoeken naar huidverzorging die bij jouw huid past kan best een uitdaging zijn. Welke producten werken voor jou? Welke producten vind je fijn? En welke behoeftes heeft jouw huid? Een eenvoudige routine kan bestaan uit drie stappen: reinigen, exfolieren en hydrateren. Om keuzestress te verhelpen en het vinden van de juiste routine voor jouw huid te vereenvoudigen heeft Clinique 3-Step System Introduction Kits. Deze sets bevatten drie producten volgens de drie stappen van een eenvoudige routine. Heb je de routine uitgeprobeerd en ben je overtuigt? Dan zijn de producten ook in groter formaat los aan te schaffen.

Herken jij je huid in het volgende? Je huid voelt strak en ongemakkelijk aan zonder het gebruik van een moistruizer op de T-zone. Dan is de kans groot dat je een gecombineerde, droge huid hebt. Hiervoor is de Clinique 3-Step System huidtype 2 de beste skincare routine voor jouw huid! Door deze routine van drie stappen twee maal per dag te herhalen zal jouw huid weer gaan stralen!

Deze set bevat een:

  • Liquid Facial Soap (50ml)
  • Clarifying Lotion 2 (100ml)
  • Dramatically Different Moistuizing Lotion + (30ml)

Stap 1 Reiniging:

 

De eerste stap is reiniging van de huid met de Liquid Facial Soap. Door deze vloeibare reiniging blijft de balans tussen lipiden en vocht in de huid optimaal en behouden. Deze milde reiniging bereid de huid voor op de volgende stap!

 

Stap 2: Exfoliëren:

 

We vervolgen de routine met het exfoliëren van de huid. Doe dit door de Clarifying Lotion op de huid aan te brengen met een wattenschijfje. Deze verfrissende lotion veegt de overtollige dode huidcellen en vuilresten weg waardoor de huid weer heerlijk zacht wordt. Het exfoliëren zorgt ervoor dat de poriën kleiner lijken en de huid vocht makkelijker op zal nemen, waardoor de huid meer weerbaar is tegen onzuiverheden.

 

Stap 3: Hydrateren:

 

De laatste stap is het hydrateren van de huid met de Dramatically Different Moistuizing Lotion +. Deze vochtinbrendende crème voor het gezicht zal de huid gladder maken en verzachten. Masseer de lotion in de huid en je zult merken dat jouw huid weer gaat stralen.

 

Deze effectieve routine van reinigen, exfoliëren en hydrateren is precies wat je nodig hebt om de gecombineerde droge huid op de juiste manier te verzorgen!

Kom langs in één van onze MOOI winkels bij jou in de buurt en shop de skin care producten van Clinique!