fbpx

Wees rimpels te slim af met Clinique Smart!

Wees rimpels te slim af! Ontdek het Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum van Clinique. Het is klinisch bewezen dat het fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert dankzij een drievoudige werking. Hyaluronzuur maakt fijne lijntjes voller, peptiden stimuleren het natuurlijk collageen om de huid te versterken en retinoïden verminderen zichtbaar de diepte van rimpels. Van de eerst lijntjes tot hardnekkige rimples, deze briljante formule is ontwikkeld om rimpels op drie manieren te slim af te zijn: het herstelt, doet opnieuw opleven en maakt de huid weer voller.

Kom langs bij jouw favoriete MOOI winkels en neem een moment voor jezelf en jouw huid. We leren je graag alles over de Clinique producten die het beste passen bij jouw huid. Profiteer nu van 25% korting op Clinique producten*.


* De actie is geldig van 1 t/m 21 augustus 2022, zolang de voorraad strekt. De korting is inclusief 10% klantenpas korting en niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.