fbpx

BODY FIT VAN CLARINS

Veel vrouwen dromen van een strakker lichaam. Dankzij Body Fit van Clarins is dat nu mogelijk! Body Fit is geschikt voor iedere vrouw die last heeft van cellulite en dit graag wil verminderen. Wil je een stevigere huid en slanker figuur? Body Fit van Clarins is de Anti-Cellulite Contouring Expert en zeer eenvoudig te gebruiken. Ladies, let op! Summerbody’s are made in spring, begin dus op tijd voordat de zomer al om de hoek komt kijken.

Versnel je afslankprestatie met Body Fit. De filosofie van Clarins is het combineren van een gezonde levensstijl in combinatie met een afslankproduct van Clarins voor een slanker lichaam. De plantenextracten in de crème gel zorgen voor een optimaal afslankresultaat. Body Fit verstevigt, lift en egaliseert de huid. In de laboratoria van Clarins is onderzoek gedaan naar cellulite en hieruit is gebleken dat er drie adipocyten invloed hebben op het groeien van vetweefsel in plaats van één. Deze ontdekking heeft gezorgd voor een grote doorbraak in behandeling tegen cellulite! De drie soorten vetcellen worden losgemaakt, verbrand en afgevoerd. De crème gel geeft ook nog eens een heerlijk fris gevoel.

Wil je een nog mooier resultaat? Gebruik eerst een bodyscrub van Clarins voor een direct zachtere huid!

Onze consumenten delen hun mening met ons:

–        Body Fit krijgt een 8

–        De geur van Body Fit krijgt een 7,6

–        De textuur van Body Fit krijgt een 8,4

–        90% van de ondervraagden heeft aangegeven dat de huid de hele dag comfortabel aanvoelt

–        De verpakking ziet er fris, mooi en luxe uit.

Zou je ook graag het product Body Fit uit willen proberen? Doe dan mee met onze Facebook winactie! Laat ons weten waarom je Body Fit graag zou willen uitproberen en wie weet maak je kans.