fbpx

BEAUTY WORKSHOP

Belangrijk: maatregelen coronavirus
Het coronavirus heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. In onze winkels hebben wij uiteraard preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De gezondheid van jou als klant en onze medewerkers staat hierbij centraal. Alle richtlijnen en voorschriften over hygiëne van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) volgen wij op. Onze Beauty adviseuses helpen graag bij het veilig en hygiënisch gebruik van testers. Onze Beauty Workshops worden op dit moment anders ingevuld dan normaal. Vraag bij jouw MOOI winkel om meer informatie.

Kom langs in het Beauty Café bij jouw MOOI winkel: de ontmoetingsplek voor alle beauty addicts! Neem plaats aan de prachtig gestylede tafel met de nieuwste beauty producten en laat je onderdompelen in de wereld van Beauty. Van een snelle touch-up tot een tailormade Beauty Workshop; beleef beauty in ons Beauty Café!

Bij ons draait het om luxe en persoonlijke aandacht. Wij geloven dat iedereen MOOI is en daarom organiseren wij speciale Beauty Workshops in ons Beauty Café om iedereen te helpen nog mooier te worden! Tijdens een workshop leer jij, onder het genot van een hapje en een drankje, alles op het gebied van beauty, skincare en make-up. Bekijk hieronder ons Beauty Menu om te kijken welke Beauty Workshop je zou willen volgen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak nodigen we je graag uit in jouw MOOI winkel of neem hier contact met ons op.