fbpx

ONTDEK ACQUA DI GIO PROFONDO

Ontdek de nieuwe, intense, zinnenprikkelende geur van Giorgio Armani: ACQUA DI GIÒ PROFONDO.

ACQUA DI GIÒ, een klassieke verwijzing naar de moderne mannelijkheid die geïnspireerd is door Giorgio Armani’s geliefde eiland Pantelleria bij Sicilië, is met recht ‘een mannelijke wereld’ te noemen, waarbij de sensuele verbintenis van de man met de natuur wordt vereerd, en zowel zijn innerlijke kracht als vrijheid wordt vrijgelaten. In dit nieuwe hoofdstuk van het ACQUA DI GIÒ verhaal wordt het legendarische parfum opnieuw uitgevonden, en gaat deze terug naar zijn oorsprong: de zee.

Frisse diepe duik
Ver van het ondiepe is ACQUA DI GIÒ PROFONDO een nieuwe blauwe intensiteit. Net als bij een duik in het intens blauwe water, worden de zintuigen wakker geschud door essences van groene mandarijn en bergamot, terwijl een ultramarine-akkoord, haast ijzige toon zowel door Calone® (geurstof) en Aquozone geurnoten wordt overgebracht. Terwijl de bruisende zuurstof in de topnoten onthuld worden, vermengen de aromatische akkoorden van rozemarijn, lavendel, cipres en en een Mastiekboom absolute in het hart. Met een mannelijk karakter van diepte en intensiteit, fuseren ten slotte de basisnoten van houtachtige patchoeli en een omhullende muskus met het zoutige accent van het minerale, amberachtige akkoord. ACQUA DI GIÒ PROFONDO is een uitnodiging voor een intense sereniteit terwijl je een sensatie van een verkwikkende frisheid ervaart.

Kom langs bij jouw MOOI Parfumerie en ervaar ACQUA DI GIÒ PROFONDO van Giorgio Armani nu zelf. Bovendien profiteer je van 25% korting op luxe geuren en geursets*.